BV Opheffen

Het stappenplan van BV opheffen helpt je verder met het opheffen van jouw BV. Wil je jouw BV opheffen door middel van een turboliquidatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! BVopheffen24 kan jouw BV opheffen in slechts 3 stappen. Benieuwd welke stappen dit zijn? Lees dan verder.

BVoprichten24

Wij zijn expert in opheffen van je BV. Vraag gerust naar advies van een van onze juristen. Wij helpen je graag!

Hoe werkt het

1. Neem contact op

Wanneer je hebt besloten om je BV te laten liquideren is de eerste stap in dit traject om ons te bellen, chatten of e-mailen. Wij geven jou advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

2. Aanleveren stukken

Lever het paspoort van de bewaarder van de boeken (dit is meestal de aanvrager van het opheffen), statuten, KvK-uittreksel en eventuele gegevens van andere aandeelhouders aan.

3. Opstellen besluit

Het opstellen van het Aandeelhoudersbesluit, waarin de aandeelhouders besluiten om de BV op te heffen, wordt door BVopheffen24 gedaan. Het aandeelhoudersbesluit dient door alle aandeelhouders ondertekend te worden.

4. Uitschrijven KvK

Bij een turboliquidatie dient je BV uitgeschreven te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de Belastingdienst. Dit doen wij voor je.

5. Opheffen Bank

Heb je gekozen om je BV middels een turboliquidatie te laten liquideren? Dan moet je zelf je zakelijke bankrekeningen opheffen. BVopheffen24 is helaas niet bevoegd om dit voor jouw onderneming te regelen.

6. BV is opgeheven

Ter afsluiting van de turboliquidatie ontvang je van de KvK een officieel bericht dat je BV officieel is uitgeschreven uit het handelsregister. Wanneer je deze bevestiging hebt ontvangen horen wij dit graag van je.

Voordeel

Het onnodig aanhouden van een slapende BV, brengt jaarlijks administratie en kosten met zich mee. Bespaar op deze kosten en hef u BV op.

Belangrijk

Niet iedere BV kan worden opgeheven middels turboliquidatie. Laat u vrijblijvend informeren door onze supportafdeling, naar uw mogelijkheden.

"Duidelijke en heldere uitleg in begrijpelijke taal"
Anna Bella

Wat kost het?

Wij werken met vaste tarieven, zodat u achteraf niet voor een verassing kom te staan.
Vanaf € 229,- is een turboliquidatie al mogelijk!
U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Klaar om uw BV op te heffen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken

Select Language »
Vragen? Bel ons!
Vragen? Stel ze ons gerust!